• 9.384.749 stemmen

Praxis mit Meerblick

Praxis mit Meerblick seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Praxis mit Meerblick? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Praxis mit Meerblick.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Praxis mit Meerblick (Seizoen 1) dateert van 2017.

Praxis mit Meerblick Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Praxis mit Meerblick? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Praxis mit Meerblick seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Praxis mit Meerblick Serie Informatie

Praxis mit Meerblick is een Drama / Komedie-serie uit 2017-2024.

Nora Kaminski komt uit het Ruhrgebied en was arts op een luxe cruiseschip. Nadat ze naar verluidt een middel om de seksuele prestaties te verbeteren zou hebben verkocht aan een hartpatiënt, krijgt ze tijdelijk verlof van haar werkgever en daagt de familie van de overleden patiënt haar civielrechtelijk aan. Nora gaat naar de praktijk van haar studievriend Dr. Richard Freese op Rügenunder. Daar wordt ze geconfronteerd met veel problemen - niet in de laatste plaats vanwege haar directe karakter. Nadat ze weinig geluk had met haar huisbaas, trekt ze korte tijd later in bij Freese.