White Rabbit Project seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie White Rabbit Project? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van White Rabbit Project.
Het laatste bij ons bekende seizoen van White Rabbit Project (Seizoen 1) dateert van 2016.
White Rabbit Project Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van White Rabbit Project? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over White Rabbit Project seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
White Rabbit Project Serie Informatie
White Rabbit Project is een Reality-serie uit 2016. met onder meer de acteurs Tory Belleci, Grant Imahara en Kari Byron .
Kari Byron, Tory Belleci en Grant Imahara passen voor deze serie hun wetenschappelijke speurdersvaardigheden toe die ze hebben opgedaan tijdens het maken van 'Mythbusters'. Het drietal verkent vreemde en prachtige gebeurtenissen uit de geschiedenis, wetenschap en popcultuur. Ze behandelen uiteenlopende onderwerpen als gevangenisuitbraken, overvallen, gekke wapens uit de Tweede Wereldoorlog en technologie die superkrachten zouden kunnen voortbrengen. Met experimenten, bouwwerken en verschillende testen trachten ze de waarheid te achterhalen.