• 9.384.601 stemmen

Herrie in De Druiventros

Herrie in De Druiventros seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Herrie in De Druiventros? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Herrie in De Druiventros.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Herrie in De Druiventros (Seizoen 1) dateert van 2017.

Herrie in De Druiventros Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Herrie in De Druiventros? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Herrie in De Druiventros seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Herrie in De Druiventros Serie Informatie

Herrie in De Druiventros is een Reality-serie uit 2017.

De kritische en flamboyante Herman den Blijker en meneer Reimers krijgen de uitdaging, het gedateerde familiehotel 'De Druiventros' van de familie Mutsaers in het Brabantse Berkel-Enschot onder handen te nemen. Het Brabantse hotel bestaat al veertig jaar, maar door de bouw van een groot en luxueus hotel vlakbij is de toekomst van het hotel onzeker geworden. Herman in de keuken en Meneer Reimers als interieurontwerper zetten alles in om er weer een tophotel van te maken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.