Pillow Talk seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Pillow Talk? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pillow Talk.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pillow Talk (Seizoen 2) dateert van 2017.
Pillow Talk Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Pillow Talk? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pillow Talk seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pillow Talk Serie Informatie
Pillow Talk is een Komedie-serie uit 2017. met onder meer de acteurs en Patrick J. Adams .
Ryan is een gekwelde vrijgezel die op zoek gaat naar spirituele verlichting in een wereld die wordt geteisterd door Tinder en gratis porno. Elke vrouw in zijn leven daagt hem uit om een echte man te worden en opener te worden in zijn seksuele avonturen, zelfs als dat betekent dat hij geknuffeld moet worden door een hippievader.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.