't Schaep met de 5 Pooten seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 't Schaep met de 5 Pooten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 't Schaep met de 5 Pooten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 't Schaep met de 5 Pooten (Seizoen 1) dateert van 1969.
't Schaep met de 5 Pooten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 't Schaep met de 5 Pooten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 't Schaep met de 5 Pooten seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
't Schaep met de 5 Pooten Serie Informatie
't Schaep met de 5 Pooten is een Komedie-serie uit 1969-1970.
We volgen de belevenissen in het Jordaans buurtcafé ''t Schaep met de 5 Pooten', dat gerund wordt door de eigenaar Kootje de Beer en Lukas Blijschap. Buurvrouw Doortje Lefèvre, eigenaresse van een wasserette, komt ook vaak langs. In en rond het buurtcafé nemen de stamgasten de nieuwste buurtroddels door. De nieuwsgierigheid van de verscheidene personages zorgt vaak voor een hoop misverstanden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.