One Mississippi seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie One Mississippi? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van One Mississippi.
Het laatste bij ons bekende seizoen van One Mississippi (Seizoen 2) dateert van 2017.
One Mississippi Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van One Mississippi? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over One Mississippi seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
One Mississippi Serie Informatie
One Mississippi is een Drama / Komedie-serie uit 2015-2017. Geregisseerd door Ken Kwapis met onder meer de acteurs Noah Harpster, Stephanie Allynne en Tig Notaro .
Tig Notaro reist van Los Angeles naar haar geboortedorp in Mississippi om samen met haar broer en stiefvader de laatste zaken rondom het overlijden van haar moeder in orde te maken. Omdat ze ook worstelt met haar eigen gezondheid en relaties besluit ze om langer te blijven om zich te ontdoen van de dagelijkse sleur aan de Westkust.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.