• 9.385.152 stemmen

Glad IJs

Glad IJs seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Glad IJs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Glad IJs.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Glad IJs (Seizoen 1) dateert van 2021.

Glad IJs Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Glad IJs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Glad IJs seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Glad IJs Serie Informatie

Glad IJs is een Komedie / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Raf Reyntjens met onder meer de acteurs Vincent Van Sande, Luk Wyns en Tiny Bertels .

Glad ijs gaat over de hardwerkende selfmade man Phil ‘Frisco’ Druyts. Terwijl Phil bij zijn werknemers en in de rest van het land razend populair is, is dat in zijn eigen gezin heel anders. Hij ziet zijn levenswerk dan ook onverwachts verdwijnen als zijn vrouw en oudste zoon zijn ijsroomfabriek achter zijn rug verkopen. Kort daarna wordt Phil ontvoerd en staat het hele land in rep en roer.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,22 met in totaal 43 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.