• 9.385.390 stemmen

Monsters at Work

Monsters at Work seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Monsters at Work? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Monsters at Work.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Monsters at Work (Seizoen 2) dateert van 2024.

Monsters at Work Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Monsters at Work? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Monsters at Work seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Monsters at Work Serie Informatie

Monsters at Work is een Animatie / Komedie-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Shane Zalvin met onder meer de acteurs Ben Feldman, Kelly Marie Tran en Billy Crystal .

Monsters At Work vindt plaats de dag nadat de energiecentrale Monsters, Incorporated begon met het oogsten van het gelach van kinderen om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien. Dankzij Mike en Sulley hebben ze ontdekt dat lachen tien keer meer energie genereert dan geschreeuw. Tylor Tuskmon is een gretig jong monstertje dat als beste van zijn klas afstudeerde aan Monsters University en er altijd van droomde om 'Scarer' te worden totdat hij een baan bij Monsters, Incorporated krijgt. Als Tylor tijdelijk wordt overgeplaatst naar het Monsters, Inc. Facilities Team (MIFT) moet hij samenwerken met een stelletje buitenbeentjes terwijl hij zijn zinnen heeft gezet op het worden van een Jokester.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.