• 9.384.355 stemmen

Nabillera

Nabillera seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Nabillera? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Nabillera.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Nabillera (Seizoen 1) dateert van 2021.

Nabillera Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Nabillera? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nabillera seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Nabillera Serie Informatie

Nabillera is een Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Han Dong-hwa met onder meer de acteurs Park In-hwan, Song Kang en Na Moon-hee .

Shim Deok-chul is een gepensioneerde postbode van zeventig jaar die besluit om zijn levenslange droom te verwezenlijken: het leren van ballet. Dit bevalt zijn familie niet. Op de balletschool ontmoet hij de 23-jarige Lee Chae-rok, die na het uitproberen van verscheidene sporten uiteindelijk ook voor ballet heeft gekozen. Zijn moeder was een ballerina, maar is jong gestorven. Lee heeft moeite om het financieel rond te krijgen, en denkt aan het opgeven van ballet, maar de ontmoeting met Shim brengt hem op andere gedachten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.