• 9.384.639 stemmen

Shotgun Slade

Shotgun Slade seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Shotgun Slade? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Shotgun Slade.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Shotgun Slade (Seizoen 2) dateert van 1960.

Shotgun Slade Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Shotgun Slade? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shotgun Slade seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Shotgun Slade Serie Informatie

Shotgun Slade is een Western-serie uit 1959-1961. Geregisseerd door Will Jason met onder meer de acteurs Scott Brady, Allison Hayes en Monica Lewis .

Shotgun Slade is een privédetective in het Wilde Westen die door mensen ingehuurd wordt voor moeilijke klussen. Gestolen goederen terugvinden, criminelen opsporen of de mysterieuze dood van dorpelingen oplossen - Slade pakt alles aan. Zijn wapen is ook uniek: een shotgun met twee verschillende lopen. Daarmee kan hij zowel van dichtbij als op afstand vechten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.