A Summer Story seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie A Summer Story? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van A Summer Story.
Het laatste bij ons bekende seizoen van A Summer Story (Seizoen 2) dateert van 2021.
A Summer Story Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van A Summer Story? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A Summer Story seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
A Summer Story Serie Informatie
A Summer Story is een Drama-serie uit 2019-2021. met onder meer de acteurs Arya Singhal, Porush Singh en Rohit Raghavendra .
Een Indiaans-Amerikaanse jonge vrouw bezoekt India voor de eerste keer in haar leven. Ze ontmoet daar drie jonge mannen die haar onderbrengen en voor haar zorgen, terwijl ze hen probeert te helpen met de problemen waarmee zij kampen, zoals het zoeken naar een baan, en het combineren van professionele ambities met de verwachtingen van familie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.