• 9.385.694 stemmen

Siesta Key

Siesta Key seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Siesta Key? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Siesta Key.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Siesta Key (Seizoen 5) dateert van 2022.

Siesta Key Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Siesta Key? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Siesta Key seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Siesta Key Serie Informatie

Siesta Key is een Reality-serie uit 2017-2023. met onder meer de acteurs Alex Kompothecras, Chloe Trautman en Juliette Porter .

Een groep jong volwassenen wordt gevolgd, terwijl ze de zomer samen doorbrengen in hun prachtige geboorteplaats. Hier krijgen ze te kampen met problemen in de liefde, met name liefdesverdriet. Ook moeten ze te zien accepteren dat ze volwassenen moeten gaan worden, en gaan ze denken over wie ze zijn en vooral wat ze willen zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.