• 9.385.473 stemmen

Sluipschutters

Sluipschutters seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Sluipschutters? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sluipschutters.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sluipschutters (Seizoen 6) dateert van 2024.

Sluipschutters Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Sluipschutters? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sluipschutters seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sluipschutters Serie Informatie

Sluipschutters is een Komedie-serie uit 2013-2024. met onder meer de acteurs Leo Alkemade, Ronald Goedemondt en Bas Hoeflaak .

Vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. Vier vrienden spelen honderden verschillende gezichten, op even zoveel locaties. Sluipschutters: ze zitten overal. Van kerk tot schaatsbaan, van ballenbak tot spaceshuttle, van crematorium tot cockpit. Ze verplaatsen zich in moordend tempo, als havenmeester, ninja, parachutist, ridder, matador of astronaut. Hoe goed je ook oplet, je ziet ze nooit aankomen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.