• 9.383.743 stemmen

Rebus

Rebus seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Rebus? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rebus.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rebus (Seizoen 4) dateert van 2007.

Rebus Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Rebus? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rebus seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rebus Serie Informatie

Rebus is een Misdaad-serie uit 2000-2007. Geregisseerd door Matthew Evans met onder meer de acteurs Ken Stott, Claire Price en John Hannah .

De Rebus thrillerreeks toont de handel en wandel van de bij momenten disfunctionele en naar whiskey geurende Schotse speurneus John Rebus. John Rebus is een gescheiden man en vader van een 19 jarige dochter. Zowel zijn privé -als professionele leven zorgen voor een pak hoofdbrekers. Zijn bijzondere en eigenzinnige kijk op hoe bepaalde zaken dienen opgelost te worden en zijn afwijkende houding en gedragingen zorgen voor heel wat spanningen binnen het korps.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,58 met in totaal 37 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.