• 9.385.426 stemmen

Frank of Ireland

Frank of Ireland seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Frank of Ireland? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Frank of Ireland.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Frank of Ireland (Seizoen 1) dateert van 2021.

Frank of Ireland Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Frank of Ireland? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Frank of Ireland seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Frank of Ireland Serie Informatie

Frank of Ireland is een Komedie-serie uit 2021. Geregisseerd door M.J. Delaney met onder meer de acteurs Brian Gleeson, Domhnall Gleeson en Sarah Greene .

Frank Marron is een 32-jarige catastrofe; een misantropische fantast die ervan overtuigd is dat de wereld hem iets verschuldigd is. Hij is pas vrijgezel en woont nog steeds thuis bij zijn moeder, Mary. Hij is een zelfbenoemde muzikant met een zwakke greep op de realiteit en heeft al jaren geen nummer meer geschreven of een optreden gespeeld. Zijn ex-vriendin Áine heeft net een nieuw vriendje gevonden, en Frank vindt dat een beetje moeilijk. Gelukkig heeft Frank een trouwe beste vriend, Doofus, wiens fulltime baan het puin opruimt dat in Franks kielzog achterblijft. Frank zit gevangen in een ongelukkige zoektocht naar respect, terwijl hij worstelt om volwassen te worden en zijn leven op orde te krijgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.