• 9.385.205 stemmen

Rosy Abate: La Serie

Rosy Abate: La Serie seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Rosy Abate: La Serie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rosy Abate: La Serie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rosy Abate: La Serie (Seizoen 2) dateert van 2019.

Rosy Abate: La Serie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Rosy Abate: La Serie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rosy Abate: La Serie seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rosy Abate: La Serie Serie Informatie

Rosy Abate: La Serie is een Actie / Drama-serie uit 2017-2019.

Rosy Abate werd dood gewaand na een explosie. In werkelijkheid leeft de jonge vrouw echter onder een nieuwe identiteit in Ligurië. Ze wil namelijk haar crimineel verleden volledig achter zich laten. Haar nieuwe leven komt op zijn kop te staan wanneer ze verneemt dat haar zoon Leonardo nog in leven is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.