State of Affairs seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie State of Affairs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van State of Affairs.
Het laatste bij ons bekende seizoen van State of Affairs (Seizoen 1) dateert van 2014.
State of Affairs Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van State of Affairs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over State of Affairs seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
State of Affairs Serie Informatie
State of Affairs is een Drama / Thriller-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door Joe Carnahan met onder meer de acteurs Katherine Heigl, Alfre Woodard en Adam Kaufman .
Charleston Tucker, een top CIA-analist, verzorgt de dagelijkse briefings voor de President. De lijst met essentiële beveiligingsproblemen van het land brengt een moreel en politiek oordeel met zich mee wat wel toevertrouwd is aan Charleston en haar groep van briljante analisten. Daarnaast heeft ze een persoonlijke relatie met de zoon van de President. Ze is met hem verloofd geweest totdat hij gedood werd door een terroristische aanslag. Naast haar drukke baan probeert ze ook het mysterie rondom de moord op haar verloofde tot op de bodem uit te zoeken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.