• 9.385.182 stemmen

Huss

Huss seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Huss? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Huss.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Huss (Seizoen 1) dateert van 2021.

Huss Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Huss? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Huss seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Huss Serie Informatie

Huss is een Misdaad / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Annika Appelin met onder meer de acteurs Karin Franz Körlof, Shirin Golchin en Filip Berg .

Wanneer Katarina Huss begint aan haar opleiding bij de politie van Göteborg, beseft ze al snel dat het team waarmee ze werkt iets verbergt. Er is algemene ontevredenheid over het leiderschap dat doorgegeven wordt aan Katarina's moeder, die plaatsvervangend hoofd van de politie is. Katarina heeft moeite om geaccepteerd te worden door haar collega’s. Wanneer ze een tijdelijke promotie krijgt, ontstaat er nog meer verdeeldheid tussen haar en haar collega’s. Wat probeert haar team te verbergen? En hoe ver zal ze moeten gaan om echt deel uit te maken van het team?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.