• 9.383.133 stemmen

Marco Polo

Marco Polo seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Marco Polo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Marco Polo.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Marco Polo (Seizoen 2) dateert van 2016.

Marco Polo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Marco Polo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Marco Polo seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Marco Polo Serie Informatie

Marco Polo is een Avontuur / Drama-serie uit 2014-2016. Geregisseerd door Alik Sakharov met onder meer de acteurs Lorenzo Richelmy, Benedict Wong en Mahesh Jadu .

Marco Polo groeit op bij zijn moeder, omdat zijn vader, Niccolò Polo, als handelaar de wereld rondtrekt. Op een dag neemt Niccolò zijn zoon mee op een meerjarige reis door Azië, waar ze gevangen worden genomen door Kublai Khan, de kleinzoon van Dzjengis Khan, die in de 13e eeuw over Mongolië heerst. Om de zijderoute te mogen blijven gebruiken, laat Niccolò zijn zoon als onderpand achter aan het hof. Aan het hof voorziet de jonge Marco Koeblai Khan van zijn zienswijzen op de wereld, terwijl die laatste bezig is om zijn imperium naar China uit te breiden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,74 met in totaal 167 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.