Amazon seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Amazon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Amazon.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Amazon (Seizoen 1) dateert van 1999.
Amazon Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Amazon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Amazon seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Amazon Serie Informatie
Amazon is een Avontuur-serie uit 1999-2000. met onder meer de acteurs C. Thomas Howell, Carol Alt en Chris William Martin .
Een commercieel vliegtuig stort neer in het Amazone-regenwoud in Brazilië, waardoor slechts een handvol overlevenden overblijft. Hun hoop om gered te worden is niet erg groot, aangezien de Amazone nog vijandiger blijkt te zijn dan de angstaanjagende vliegtuigcrash die hen daar bracht. Ze moeten het hoofd bieden aan een uiterst vijandige omgeving: piranha's, dodelijke slangen, vleesetende mieren, giftige planten, vijandige stammen en meer.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.