Total Control seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Total Control? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Total Control.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Total Control (Seizoen 3) dateert van 2024.
Total Control Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Total Control? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Total Control seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Total Control Serie Informatie
Total Control is een Drama-serie uit 2019-2024. Geregisseerd door Rachel Perkins met onder meer de acteurs Deborah Mailman, Rachel Griffiths en Harry Richardson .
Wanneer Alex Irving, een charismatische en tegenstrijdige inheemse vrouw, na een gruwelijke gebeurtenis in de nationale schijnwerpers wordt gezet, ziet de Australische premier Rachel Anderson een publiciteitsgoudmijn voor haar partij. In een gedurfd machtsspel kiest ze Alex voor de senaat. Maar Alex wil meer zijn dan alleen een politieke stunt: ze wil een verschil maken. Dus wanneer de hardvochtigheid en het egoïsme van de premier haar verraden, gaat Alex op zoek naar wraak die het politieke establishment in de war brengt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.