• 9.385.755 stemmen

Bir Başkadır

Bir Başkadır seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bir Başkadır? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bir Başkadır.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bir Başkadır (Seizoen 1) dateert van 2020.

Bir Başkadır Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bir Başkadır? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bir Başkadır seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bir Başkadır Serie Informatie

Bir Başkadır is een Drama / Thriller-serie uit 2020. Geregisseerd door Berkun Oya met onder meer de acteurs Bige Önal, Alican Yücesoy en Funda Eryiğit .

Een groep unieke mensen met dramatisch verschillende sociaal-culturele achtergronden, waaronder een rijke maar depressieve playboy, een Koerdisch gezin uit de middenklasse, een soapactrice en een ex-soldaat, ontmoeten elkaar in verrassende omstandigheden in de levendige en kleurrijke stad Istanbul.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,41 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.