• 9.382.242 stemmen

Looney Tunes Cartoons

Looney Tunes Cartoons seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Looney Tunes Cartoons? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Looney Tunes Cartoons.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Looney Tunes Cartoons (Seizoen 1) dateert van 2019.

Looney Tunes Cartoons Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Looney Tunes Cartoons? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Looney Tunes Cartoons seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Looney Tunes Cartoons Serie Informatie

Looney Tunes Cartoons is een Komedie-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door David Gemmill met onder meer de acteurs Eric Bauza, Jeff Bergman en Bob Bergen .

Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig en vele andere klassieke Looney Tunes-personages hebben allemaal nieuwe tegenslagen in deze serie, geïnspireerd op hun klassieke shorts.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.