• 9.384.777 stemmen

Ráðherrann

Ráðherrann seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ráðherrann? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ráðherrann.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ráðherrann (Seizoen 2) dateert van 2024.

Ráðherrann Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ráðherrann? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ráðherrann seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ráðherrann Serie Informatie

Ráðherrann is een Drama-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Pálmi Arnarson Arnór met onder meer de acteurs Ólafur Darri Ólafsson, Anita Briem en Þuríður Blær Jóhannsdóttir .

Benedikt Ríkardsson blaast een nieuwe wind door de IJslandse politiek. In de verkiezingsstrijd roept hij de IJslanders op om massaal te gaan stemmen - hij zal zijn winst alleen aanvaarden als 90% van de bevolking naar de stembus gaat. Zijn radicale politieke standpunten bezorgen Ríkardsson de steun van het IJslandse volk. Het politieke establishment wordt omvergeblazen. Benedikt wordt leider van de Onafhankelijke Partij en IJslands minister-president. Wat de natie echter niet weet is dat Benedikt lijdt aan een bipolaire stoornis. Door de stoornis voor de buitenwereld te verbergen of juist te misbruiken brengen ministers en medestanders de stabiliteit van de regering en hun privélevens in gevaar.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.