De Bachelorette seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie De Bachelorette? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Bachelorette.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Bachelorette (Seizoen 3) dateert van 2026.
De Bachelorette Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van De Bachelorette? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Bachelorette seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Bachelorette Serie Informatie
De Bachelorette is een Reality-serie uit 2020-2026. met onder meer de acteurs Sylvia Geersen, Monica Geuze en Gaby Blaaser .
Op social media maakt actrice en influencer Gaby Blaaser (34) de tongen los met haar uitdagende foto's. Ze is echter helemaal klaar met haar roerige liefdesleven en gaat op zoek naar de ware liefde. Het zwoele Zuid-Afrika fungeert als het ultieme liefdesdecor. Hier proberen achttien vrijgezelle mannen het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Zij weet precies wat ze zoekt in een partner.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.