• 9.385.285 stemmen

Himmelsdalen

Himmelsdalen seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Himmelsdalen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Himmelsdalen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Himmelsdalen (Seizoen 1) dateert van 2019.

Himmelsdalen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Himmelsdalen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Himmelsdalen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Himmelsdalen Serie Informatie

Himmelsdalen is een Mystery / Thriller-serie uit 2019. Geregisseerd door Óskar Thór Axelsson met onder meer de acteurs Josefin Asplund, Nathalie Rapti Gomez en Chiara Martegiani .

Helena 'Hel' bezoekt op uitnodiging haar vervreemde tweelingzus Siri een exclusief residentieel sanatorium in de idyllische Italiaanse Alpen. De spanning loopt al snel op, want Hel weigert Siri’s smeekbede om een paar dagen van plaats te wisselen. De volgende dag is Siri verdwenen. Hel heeft al snel door dat Siri niet meer terugkomt en dat deze kliniek allesbehalve een plek is om te herstellen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.