Desaparecidos seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Desaparecidos? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Desaparecidos.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Desaparecidos (Seizoen 1) dateert van 2020.
Desaparecidos Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Desaparecidos? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Desaparecidos seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Desaparecidos Serie Informatie
Desaparecidos is een Drama / Mystery-serie uit 2020. Geregisseerd door Miguel Ángel Vivas met onder meer de acteurs Juan Echanove, Elvira Mínguez en Maxi Iglesias .
Sonia Ledesma is een politie-inspecteur die zich aansluit bij Groep 2 van de Centrale Brigade, onder leiding van veteraan hoofdinspecteur Santiago Abad. Na de verdwijning van haar zoon, vindt ze in haar collega's Rodrigo, Sebas en Azhar een nieuwe familie. Als team proberen ze de meest uiteenlopende zaken op te lossen, en allemaal met in de hoofdrol personen die op een dag van de aardbodem verdwenen. Ze krijgen hierbij hulp van Help Disappeared, een organisatie geleid door Carmen Fuentes. De relatie tussen Carmen en Groep 2 gaat verder dan professioneel, aangezien Santiago jaren geleden de leiding had over het onderzoek naar de verdwijning van haar zoon.