• 9.385.960 stemmen

A-Woord, Het

Het A-Woord seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Het A-Woord? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Het A-Woord.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Het A-Woord (Seizoen 1) dateert van 2020.

Het A-Woord Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Het A-Woord? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het A-Woord seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Het A-Woord Serie Informatie

Het A-Woord is een Drama-serie uit 2020. Geregisseerd door Anna van der Heide met onder meer de acteurs Aiko Beemsterboer, Yootha Wong-Loi-Sing en Peter Blok .

De zesjarige Sam luistert het liefst naar muziek op zijn koptelefoon en zingt dan ook de meest ingewikkelde teksten moeiteloos mee. Volgens zijn ouders, Mariël en Teun is dat helemaal geen probleem. Elk kind heeft zo zijn eigenaardigheden, maar de rest van de familie ziet dat er wel meer aan de hand is. Als ze de diagnose autisme krijgen slaat dat in als een bom. Ze doen er dan ook alles aan om het A-woord te vermijden, maar ondanks hun goed bedoelde en soms hilarische pogingen het beste voor Sam te doen moeten ze er aan geloven dat het leven niet altijd maakbaar is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,94 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.