• 9.385.564 stemmen

Hayba, Al

Al Hayba seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Al Hayba? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Al Hayba.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Al Hayba (Seizoen 5) dateert van 2021.

Al Hayba Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Al Hayba? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Al Hayba seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Al Hayba Serie Informatie

Al Hayba is een Drama / Actie-serie uit 2017-2021. Geregisseerd door Samer Al Barkawi met onder meer de acteurs Cyrine Abdel Nour, Nadine Nassib Njeim en Nicole Saba .

Het verhaal volgt leden van een fictieve Libanese clan, Sheikh Al Jabal, vlakbij de Syrische grens. De familie maakt deel uit van een grotere stam die een voortdurende historische vete heeft met de Libanese Al Said-clan in het dorp Al Hayba. De twee families strijden constant tegen elkaar, en daarnaast heerst er ook een interne strijd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.