Wireless seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wireless? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Wireless.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Wireless (Seizoen 1) dateert van 2020.
Wireless Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wireless? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wireless seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Wireless Serie Informatie
Wireless is een Thriller-serie uit 2020. Geregisseerd door Zach Wechter met onder meer de acteurs Andie MacDowell, Lukas Gage en Francesca Reale .
Op een afgelegen weg diep in de bergen van Colorado rijdt student Andy Braddock naar een oudejaarsfeestje om te proberen de relatie met zijn ex-vriendin nieuw leven in te blazen. Afgeleid door zijn telefoon komt Andy in botsing met een sneeuwbank en stort hij in een ravijn. Andy is gewond en alleen en wendt zich tot zijn snel leeglopende telefoon voor redding, maar hulp is verre van een telefoontje verwijderd ...
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.