• 9.386.042 stemmen

Modooui Geojitmal

Modooui Geojitmal seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Modooui Geojitmal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Modooui Geojitmal.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Modooui Geojitmal (Seizoen 1) dateert van 2019.

Modooui Geojitmal Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Modooui Geojitmal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Modooui Geojitmal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Modooui Geojitmal Serie Informatie

Modooui Geojitmal is een Drama / Mystery-serie uit 2019. Geregisseerd door Lee Yoon-jung met onder meer de acteurs Lee You-young, Lee Min-ki en On Ju-wan .

Jo Tae-Sik was ooit een enthousiaste detective, maar wil nu een ander soort leven. Hij verlangt naar een rustig bestaan en vraagt daarom een overplaatsing aan naar een politiebureau in een klein plattelandsdorpje. Hij neemt een zaak aan met betrekking tot de dood van wetgever Kim Seung-Cheol. Deze kwam om bij een auto-ongeluk, maar Jo Tae-Sik vermoedt dat het geen ongeluk was. Vervolgens wordt ook nog eens de schoonzoon van de wetgever vermist. Kim Seo-Hee is de jongste dochter van de overleden wetgever en het is haar man die nu wordt vermist. Samen met Jo Tae-Sik probeert ze de waarheid achter de dood van haar vader te vinden en haar vermiste echtgenoot te redden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.