Noi Siamo Angeli seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Noi Siamo Angeli? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Noi Siamo Angeli.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Noi Siamo Angeli (Seizoen 1) dateert van 1997.
Noi Siamo Angeli Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Noi Siamo Angeli? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Noi Siamo Angeli seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Noi Siamo Angeli Serie Informatie
Noi Siamo Angeli is een Komedie / Avontuur-serie uit 1997. Geregisseerd door Ruggero Deodato met onder meer de acteurs Bud Spencer, Philip Michael Thomas en Renato Scarpa .
Bob en Joe zitten in de gevangenis van Santa Consuelo ergens in Centraal-Amerika. Op een dag krijgen ze de unieke gelegenheid om te ontsnappen. Op hun vlucht komen ze terecht in het kleine missiedorpje San Rolando. Om niet op te vallen vermommen ze zich als broeder Orso en broeder Zacharias. Al gauw worden ze het leven in het dorp gewoon, maar de politie zit hen nog steeds op de hielen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,40 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.