• 9.384.448 stemmen

Mellem Os

Mellem Os seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mellem Os? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mellem Os.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mellem Os (Seizoen 1) dateert van 2019.

Mellem Os Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mellem Os? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mellem Os seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mellem Os Serie Informatie

Mellem Os is een Drama-serie uit 2019. met onder meer de acteurs Agnes Kittelsen, Lars Brygmann en Lærke Winther .

In het dagelijks leven is het makkelijk om de liefde uit het oog te verliezen. We ontmoeten twee koppels voor het eerst op een trouwfeest. Merete en Joachim, twaalf jaar getrouwd, zijn zopas verhuisd naar Kopenhagen en zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven. Merete richt samen met haar beste vriendin Nanna een start-up op. Nanna is drie jaar samen met haar vriend Kasper. Ze willen een gezin starten, een grote stap voor Nanna die altijd single was. Beide stellen lijken erg verliefd, maar dat gaat veranderen…

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.