• 9.384.462 stemmen

Power Book II: Ghost

Power Book II: Ghost seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Power Book II: Ghost? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Power Book II: Ghost.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Power Book II: Ghost (Seizoen 4) dateert van 2024.

Power Book II: Ghost Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Power Book II: Ghost? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Power Book II: Ghost seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Power Book II: Ghost Serie Informatie

Power Book II: Ghost is een Misdaad / Drama-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Erica Watson met onder meer de acteurs Michael Rainey Jr., Shane Johnson en Gianni Paolo .

Power Book II: Ghost begint kort na de gebeurtenissen van "Power", terwijl Tariq St. Patrick worstelt met een nieuwe wereldorde. Zijn vader is dood en zijn moeder, Tasha, wordt geconfronteerd met beschuldigingen voor de moord die haar zoon heeft gepleegd. Om nog maar te zwijgen over de academische ontberingen van de Ivy League-universiteit die Tariq bijwoont om zijn erfenis te verdienen. Tariq is voor het eerst in zijn leven echt alleen en wordt gedwongen zijn tijd te verdelen tussen school en de druk om Davis MacLean te betalen, de op honger beluste verdedigingsadvocaat die Tasha's enige hoop is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,14 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.