• 9.195.993 stemmen

Barrie Barista en het Einde der Tijden (2020)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Flip van der Kuil

Met onder meer: Henry van Loon, Ilse Warringa en Theo Maassen

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: vrijdag 17 juli 2020

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Barrie Barista en het Einde der Tijden

De wereld staat in brand, maar dat weerhoudt Barrie Barista er niet van om er alles aan te doen om zijn koffiebar overeind te houden. Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren. Barries klanten hebben hun prioriteiten tijdens de apocalyps echter totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken.

logo tmdbimage

Meningen over Barrie Barista en het Einde der Tijden

avatar van Flipman

Flipman

maandag 20 november 2023
Barrie Barista en het Einde der Tijden seizoen 1 Ik ben het niet oneens met bovenstaande, waarin één aflevering exact dezelfde formule heeft als alle andere, maar dat weerhield me er niet van om compleet krom te liggen om de diepzwarte humor. Heerlijk inconsistent ook: heel de wereld is blijkbaar kapot, maar toch wordt er nog volop geklaagd over gebrekkig bereik van mobiele telefoons, het zwakke aanbod van Videoland en Netflix en het belang van volgers op Instagram. Maar dat voegt alleen maar toe aan de absurditeit van de show. Nog een seizoen zou me best smaken, maar ik ben zomaar bang dat dit alsnog snel zal gaan vervelen.
avatar van brawljeff

brawljeff

zondag 19 juli 2020
Barrie Barista en het Einde der Tijden seizoen 1 Leuk concept, waarbij ik toch een aantal keer hardop heb zitten lachen. Minpunt is dat je eigenlijk constant naar dezelfde sketch (persoon loopt een koffiebar binnen tijdens de apocalypse) zit te kijken, maar dan met net een ander personages. Op een gegeven moment weet je het wel. De scènes met Tom van Kalmthout (aflevering 6) en met Mert Ugurdiken (aflevering 3) vond ik het sterkste.