• 9.385.294 stemmen

Unsolved Mysteries

Unsolved Mysteries seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Unsolved Mysteries? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Unsolved Mysteries.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Unsolved Mysteries (Seizoen 5) dateert van 2024.

Unsolved Mysteries Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Unsolved Mysteries? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Unsolved Mysteries seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Unsolved Mysteries Serie Informatie

Unsolved Mysteries is een Documentaire / Drama-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Robert M. Wise

Unsolved Mysteries toont meeslepende, karaktergestuurde verhalen die zijn geworteld in de ervaringen van gewone mensen die het ondenkbare hebben meegemaakt. Van het trauma van een onverklaarbare verdwijning of gruwelijke dood van een geliefde tot de schok van een bizarre paranormale ontmoeting. Naast detectives en journalisten bieden familieleden aanwijzingen, presenteren ze theorieën en identificeren ze verdachten, in de hoop dat één kijker de sleutel in handen heeft om het mysterie op te lossen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,08 met in totaal 84 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.