• 9.383.872 stemmen

Scorpion

Scorpion seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Scorpion? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Scorpion.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Scorpion (Seizoen 4) dateert van 2017.

Scorpion Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Scorpion? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Scorpion seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Scorpion Serie Informatie

Scorpion is een Actie / Drama-serie uit 2014-2018. Geregisseerd door Sam Hill met onder meer de acteurs Robert Patrick, Jadyn Wong en Elyes Gabel .

De serie Scorpion gaat over de briljante professor Walter O’Brien, die beschikt over één van de hoogst gemeten IQ’s ter wereld. Onder de naam ‘Scorpion’ zet dit excentrieke genie zijn eigen team van meesterbreinen op. De vier jonge slimmeriken vormen samen een apart clubje. In samenwerking met serveerster Paige en agent Cabe Gallo beschermen zij hun medemens tegen alle complexe bedreigingen van deze moderne tijd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,85 met in totaal 49 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.