Drifting Dragons seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Drifting Dragons? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Drifting Dragons.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Drifting Dragons (Seizoen 1) dateert van 2020.
Drifting Dragons Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Drifting Dragons? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Drifting Dragons seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Drifting Dragons Serie Informatie
Drifting Dragons is een Animatie-serie uit 2020. Geregisseerd door Tadahiro Yoshihira met onder meer de acteurs Shin Furukawa, Takahiro Sakurai en Junichi Suwabe .
De bemanning van het luchtschip Quin Zaza verdient de kost met het jagen op draken. Ze reizen door de lucht en vliegen als handelaar van de ene haven naar de andere om heerlijk drakenvlees en waardevolle rijkdommen te verkrijgen. Ze moeten er echter wel op voorbereid zijn dat deze drakenjacht allesbehalve ongevaarlijk is, waardoor ze elke dag opnieuw hun levens riskeren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.