• 9.385.765 stemmen

24 Hours in A&E

24 Hours in A&E seizoen 34?

Zal er een seizoen 34 beschikbaar komen voor de tv-serie 24 Hours in A&E? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 24 Hours in A&E.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 24 Hours in A&E (Seizoen 33) dateert van 2024.

24 Hours in A&E Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 34) van 24 Hours in A&E? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 24 Hours in A&E seizoen 34 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

24 Hours in A&E Serie Informatie

24 Hours in A&E is een Documentaire-serie uit 2011-2024.

We zijn allemaal maar één verkeerde stap of één plotselinge ziekte verwijderd van de Spoedeisende Hulp. Het is een plek waar elke dag dramatische verhalen over liefde, leven en dood zich ontvouwen. Met 90 camera's die continu filmen, biedt deze serie ongekende toegang tot een van de drukste Spoedeisende Hulp afdelingen van Groot-Brittannië. De aandacht richt zich op patiënten die binnen een periode van 24 uur worden behandeld. De vreugde en het verdriet waarmee patiënten en hun families worden geconfronteerd wordt vastgelegd, evenals het harde werk en de professionaliteit van de staf. Van levensbedreigende trauma's tot gênante ongelukjes, 24 Hours in A&E is een intiem, krachtig en soms komisch inzicht in leven en dood aan de frontlinie van de NHS.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,79 met in totaal 49 stemmen. De serie heeft momenteel 33 seizoenen.