Luis Miguel: La Serie seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Luis Miguel: La Serie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Luis Miguel: La Serie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Luis Miguel: La Serie (Seizoen 3) dateert van 2021.
Luis Miguel: La Serie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Luis Miguel: La Serie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Luis Miguel: La Serie seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Luis Miguel: La Serie Serie Informatie
Luis Miguel: La Serie is een Drama-serie uit 2018-2021. Geregisseerd door Natalia Beristáin met onder meer de acteurs Albi De Abreu, Carlos Ponce en Juan Ignacio Cane .
De serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren. Tijdens zijn carrière ervaart Luis eigenhandig de duistere kanten van de Mexicaanse showbusiness. Het is de normale gang van zaken dat vertegenwoordigers van artiesten banden hebben met criminelen en corrupte politici.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,11 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.