• 9.384.404 stemmen

Eastsiders

Eastsiders seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Eastsiders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Eastsiders.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Eastsiders (Seizoen 4) dateert van 2019.

Eastsiders Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Eastsiders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Eastsiders seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Eastsiders Serie Informatie

Eastsiders is een Drama-serie uit 2012-2019. Geregisseerd door Kit Williamson met onder meer de acteurs Van Hansis, Kit Williamson en John Halbach .

Na een relatie van vier jaar komt Cal erachter dat zijn partner Thom hem bedrogen heeft met Jeremy. Cal wil de relatie niet verbreken, maar duikt zelf ook met Jeremy in bed. Het vertrouwen is weg en het tweetal gaat uiteindelijk toch uit elkaar. Ondertussen doet Cals beste vriendin Kathy geregeld een beroep op hem in verband met relatieproblemen met haar vriendje Ian. Cal en Thom beseffen dat ze niet zonder elkaar kunnen en proberen onder andere met triootjes weer inhoud aan hun relatie te geven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,45 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.