Baghdad Central seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Baghdad Central? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Baghdad Central.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Baghdad Central (Seizoen 1) dateert van 2020.
Baghdad Central Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Baghdad Central? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Baghdad Central seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Baghdad Central Serie Informatie
Baghdad Central is een Misdaad / Drama-serie uit 2020. Geregisseerd door Alice Troughton met onder meer de acteurs Waleed Zuaiter, July Namir en Bertie Carvel .
Oktober 2003. Bagdad is zes maanden bezet door Amerikaanse troepen; maar de ontbinding van het Iraakse leger, de politie en het burgerlijk leiderschap in de nasleep van de invasie betekent dat er niemand de leiding heeft en er geen effectieve rechtsstaat is. Temidden van deze chaos, misdaad en paranoia, heeft de Iraakse ex-politieagent Muhsin al-Khafaji alles verloren en vecht dagelijks om zichzelf en zijn zieke dochter, Mrouj, te beschermen. Maar wanneer hij ontdekt dat zijn vervreemde oudste dochter Sawsan wordt vermist, wordt Khafaji gedwongen tot een wanhopige zoektocht om haar te vinden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,64 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.