Det Tredje Øyet seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Det Tredje Øyet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Det Tredje Øyet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Det Tredje Øyet (Seizoen 2) dateert van 2016.
Det Tredje Øyet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Det Tredje Øyet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Det Tredje Øyet seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Det Tredje Øyet Serie Informatie
Det Tredje Øyet is een Drama / Misdaad-serie uit 2014-2016. Geregisseerd door Gunnar Vikene met onder meer de acteurs Kyrre Haugen Sydness, Ida Elise Broch en Trine Wiggen .
Vier jaar geleden verdween Christina, de dochter van hoofdinspecteur Viggo Lust, spoorloos. Ondanks grote inspanningen werd Christina niet gevonden. Naarmate de tijd verstrijkt zonder resultaat, is Viggo wanhopig. Zijn superieuren geven hem een laatste kans om zichzelf te vermannen. Hij werkt samen met een nieuwe detective, Mari Friis. Laat Viggo de oude zaak liggen of blijft hij antwoorden zoeken?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.