Het Bourgondisch Complot seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Bourgondisch Complot? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Het Bourgondisch Complot.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Bourgondisch Complot (Seizoen 1) dateert van 2005.
Het Bourgondisch Complot Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Het Bourgondisch Complot? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Bourgondisch Complot seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Het Bourgondisch Complot Serie Informatie
Het Bourgondisch Complot is een Documentaire-serie uit 2005.
In 'Het Bourgondisch complot' vaart presentator en fotograaf Michiel Hendryckx vanuit Gent naar Bourgondië met een omgebouwd binnenvaartschip, de Maria van Dam. Eindpunt van de reis is Mâcon. Het schip is vernoemd naar een personage uit de novelle 'Het dwaallicht' van Willem Elsschot. In elke aflevering ontvangt Hendryckx één of meerdere gasten aan boord, die een stuk met hem meevaren en onderweg met hem bezienswaardigheden of historische plaatsen bezoeken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.