• 9.374.720 stemmen

Street Fighter: Assassin's Fist

Street Fighter: Assassin's Fist seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Street Fighter: Assassin's Fist? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Street Fighter: Assassin's Fist.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Street Fighter: Assassin's Fist (Seizoen 1) dateert van 2014.

Street Fighter: Assassin's Fist Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Street Fighter: Assassin's Fist? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Street Fighter: Assassin's Fist seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Street Fighter: Assassin's Fist Serie Informatie

Street Fighter: Assassin's Fist is een Actie / Avontuur-serie uit 2014. Geregisseerd door Joey Ansah met onder meer de acteurs Togo Igawa, Hyunri en Shogen .

Street Fighter: Assassin's Fist neemt ons mee terug naar het begin van deze legendarische franchise en onthult het achtergrond verhaal van enkele van de meest populaire personages uit de reeks. Onbewust van het feit dat ze de laatste leerlingen zijn van een bijna vergeten Martial Arts stijl, worden Ryu en Ken in de afgelegen wildernis van de Japanse bergen getraind door hun meester, Goken. Hun training stelt ze in staat om hun Chi energie te manipuleren en te gebruiken als een dodelijk wapen. Maar het beoefenen van deze vechtstijl brengt een groot risico met zich mee.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.