Mushikago no Cagaster seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mushikago no Cagaster ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mushikago no Cagaster .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mushikago no Cagaster (Seizoen 1) dateert van 2020.
Mushikago no Cagaster Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mushikago no Cagaster ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mushikago no Cagaster seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mushikago no Cagaster Serie Informatie
Mushikago no Cagaster is een Animatie / Actie-serie uit 2020. Geregisseerd door Koichi Chigira met onder meer de acteurs Yoshimasa Hosoya, Kana Hanazawa en Natsuki Hanae .
Aan het einde van de eenentwintigste eeuw begon een zeldzame ziekte genaamd "Cagaster" het menselijk ras te infecteren. In het jaar 2125, dertig jaar na de ontdekking van Cagaster, vindt de jonge verdelger Kidou een stervende man. Zijn geïnfecteerde wonden zijn veroorzaakt door de bloeddorstige insecten. De man vertrouwt Kidou zijn dochter Ilie toe, en vraagt hem de moeder van het meisje te zoeken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.