• 9.384.601 stemmen

Run

Run seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Run? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Run.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Run (Seizoen 1) dateert van 2020.

Run Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Run? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Run seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Run Serie Informatie

Run is een Komedie / Romantiek-serie uit 2020. Geregisseerd door Kate Dennis met onder meer de acteurs Merritt Wever, Domhnall Gleeson en Archie Panjabi .

Ruby Dixie en Billy Johnson zijn exen van elkaar sinds de universiteit. Vanwege een pact dat ze 17 jaar geleden in hun studententijd hebben afgesloten ontmoeten ze elkaar weer. De afspraak was wanneer een van hen het woord 'Run' sms'te en de andere antwoordde hetzelfde, ze alles zouden laten vallen om elkaar te ontmoeten op Grand Central Station om samen door de Verenigde Staten te reizen. Billy is degene die het "Run" -protocol initieert, maar Ruby antwoordt meteen - ook al heeft ze een leven op haar te wachten. Met nauwelijks bezittingen op zak, besluiten Ruby en Billy de "carpe diem" -mentaliteit te omarmen en ervoor te kiezen om in het moment te leven - samen, als exen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.