• 9.385.182 stemmen

Duncanville

Duncanville seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Duncanville? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Duncanville.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Duncanville (Seizoen 3) dateert van 2022.

Duncanville Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Duncanville? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Duncanville seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Duncanville Serie Informatie

Duncanville is een Animatie / Komedie-serie uit 2020-2022. Geregisseerd door Anne Walker Farrell met onder meer de acteurs Amy Poehler, Joy Osmanski en Riki Lindhome .

Duncan Harris is een gemiddelde 15-jarige jongen, die altijd een stap verwijderd is van het nemen van een slechte beslissing. Hij woont samen met zijn moeder, een parkeerhandhavingsambtenaar die ervan droomt om ooit op een dag detective te worden en altijd op Duncan moet passen; zijn vader, die probeert een betere vaderfiguur voor Duncan te zijn dan zijn vader voor hem was; zijn zus Kimberly, een doodnormale tiener die de normale tienerfasen doorloopt; en zijn andere geadopteerde zus Jing, een intelligente 5-jarige die Duncan altijd advies geeft. Daarnaast is Duncan verliefd op Mia en droomt hij ervan om het te maken in het leven, maar dan zonder driedelig pak en stropdas.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.