Doragon Bōru Kai seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Doragon Bōru Kai ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Doragon Bōru Kai .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Doragon Bōru Kai (Seizoen 2) dateert van 2014.
Doragon Bōru Kai Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Doragon Bōru Kai ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doragon Bōru Kai seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Doragon Bōru Kai Serie Informatie
Doragon Bōru Kai is een Animatie / Actie-serie uit 2009-2015. Geregisseerd door Yasuhiro Nowatari met onder meer de acteurs Masako Nozawa, Jôji Yanami en Mayumi Tanaka .
Goku is een Saiyan, een buitenaards krijgersras, die is opgegroeid op de planeet Aarde. Verspreidt over de planeet zijn zeven mysterieuze Dragon Balls die elke wens in vervulling mits ze alle zeven bij elkaar worden gebracht. De Dragon Balls trekken een resem aan slechteriken aan en Goku en zijn vrienden doen er alles om deze slechteriken te stoppen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.