Queen Sono seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Queen Sono? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Queen Sono.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Queen Sono (Seizoen 1) dateert van 2020.
Queen Sono Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Queen Sono? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Queen Sono seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Queen Sono Serie Informatie
Queen Sono is een Drama / Misdaad-serie uit 2020. met onder meer de acteurs Vuyo Dabula, Pearl Thusi en Sechaba Morojele .
Na de moord op haar moeder wordt Queen Sono een stoere, goed getrainde maar onconventionele spionne, die het Afrikaanse volk wil beschermen. Terwijl ze om moet gaan met de veranderende relaties in haar privéleven begint ze aan haar gevaarlijkste missie ooit. Tijdens de opdracht stuit ze onbedoeld op schokkende details over de dood van haar moeder, wat haar eigen missie om de waarheid te achterhalen in gang zet.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.